Speelgoed

Verder schieten

alt

Oké, ik weet het… mama houdt er helemaal niet van dat ik met een schietend pistool door het huis loop. Ik vind het natuurlijk gaaf! En come on, de tijd van stukjes pvc-buis en bessen is echt voorbij. Ik heb nu dus een Nerf. Je weet wel, zo’n blaster met oranje tinten. Al jaren een fenomeen. Ik heb meteen de nieuwe range N-Strike Elite gekozen waarmee je verder kunt schieten dan ooit.

Elite range

Even zag ik door de bomen het bos niet meer met namen als Vortex Blaster, Elite Retalliator, Rampage en Hail Fire. Maar dat zijn gewoon drie te coole blasters uit de N-Strike Elite range.  Ze kunnen allemaal iets anders net even wat beter. De nieuwe Vortex Blaster is ondanks de zachte pijltjes en discs gewoon een snoeihard apparaat. Ik ben gegaan voor de Nerf N-Strike Elite Hail Fire. Ik schiet er ruim 20 meter, en ik heb het gemeten.

Gewoon tot ver over de schutting en over het voetbalveld. Ziet er ook stoer uit joh! Deze gemotoriseerde semi-automatische blaster bevat een draaiend magazijn. Even laden, je doelwit kiezen (en ik spreek uit ervaring dat je daarvoor nooit je moeder moet kiezen!)… en schiet. Het leukst vind ik het om een wedstrijd te houden in ver schieten samen met mijn vrienden. NERF is verkrijgbaar bij speelgoedwinkels en warenhuizen. www.hasbro.nl.