Speelgoed

Ninjago gevecht met LEGO

alt

Ninjago’s van LEGO… ik vind ze gaaf! Ik speel graag met mijn Ninjago spinners en maak coole moves. Maar nu heb ik echt iets vetgaafs: LEGO Ninjago Samurai Mech. Een prachtige doos met véél LEGO-blokjes om een machtige Samurai te bouwen. Het was nog wel even een uitzoekklusje.

Er staat toch niet voor niets 8-14 jaar op de doos (en ik ben een ruim jaartje jonger). Gelukkig houdt papa ook van bouwen met LEGO, dus hebben we die stoere Samurai even gefixt. Dit is namelijk echt speelgoed voor jongens die van actie houden! Nu die grote, rode Samurai Mech in elkaar zit slaat hij de slangenaanval af. Ik neem je even een stukje mee in het spel: Samurai X aan boord van de machtige Samurai Mech krijgt ineens het Constrictai giftandzwaard in het oog en gaat er meteen op af! Maar verkenner Snike en strijder Bytar liggen in hinderlaag met hun katapult. Kan de Samurai Mech met zijn enorme zwaard, schouderkanon en scherpe grijpklauwen het winnen van de Constrictai slangen?

Klinkt gaaf toch?!

 

 

 

alt

Bij de set horen 3 minifiguren: Samurai X, Snike en Bytar, de Samurai Mech, een katapult en het Constrictai giftandzwaard met oranje tegengif ampul en wapen.

Op de speciale LEGO Ninjago website www.ninjago.nl staat uitleg over het hele Ninjago universum, informatie over de karakters, coole games en veel meer!