Speelgoed

LEGO Bouwmeester Friends

Met een schuin en jaloers oog zat ik telkens te kijken naar die te stoere LEGO Bouwmeesters van mijn broer. Hij heeft Ninjago en LEGO Bouwmeesters City (van uitgeverij Terra Lannoo). De Bouwmeesters zijn dikke boeken/dozen met er in een Lego set met steentjes,  figuurtjes en bovenal een boek met verhaal plus duidelijke bouwinstructies. Mijn broer maakt er zelf hele verhalen mee.

En nu dan… ben ik aan de beurt met de speciale meidenvariant LEGO® Bouwmeester Friends. Hiermee bewijs ik: meisjes kunnen echt wel bouwen! Ik had al eens een LEGO Friends doosje cadeau gehad, waar ik volop mee bouw en speel. Nu ik aan de slag kan met mijn LEGO Bouwmeester Friends beleef ik spannende avonturen met Mia en Chloë.

Deze twee meiden-figuren zitten bij het boek, samen met zo’n 100 steentjes en een instructieboek. Ik speel hele scenes na uit de stad Heartlake City, waar deze LEGO-meiden wonen. En het gave: bij Bouwmeester Friends zit een exclusief Friends figuurtje dat je nergens anders vindt! Een ware must have dus. www.terralanno.nl