Speelgoed

Bouwen met BanBao

Als klein jongetje bouwde ik al graag. Met houten blokken. Hoge torens en dan omgooien… nu ik wat ouder ben vind ik het gaaf om gebouwen en wagens te bouwen. Ik ben er uren mee zoet, samen met vriendjes. We bouwen een politiebureau of we graven met de grote graafmachine. De laatste tijd is onze doos met bouwstenen behoorlijk aangevuld, met BanBao Speelgoed: educatief speelgoed met een goede prijskwaliteitverhouding. Het fijne, deze bouwblokjes kunnen ook met speelblokjes van andere merken gecombineerd worden.

Jongens en meisjes

Ik heb een stoere Eagle racewagen gekregen en met de 125 steentjes bouw ik mijn eigen wagen. In de kleine, maar fijne, catalogus zie ik dat er in de serie Racers diverse gave modellen zijn. Van een dragster tot een rodeo wagen. Je kunt het zo cool niet verzinnen of het is er… en anders bouw je het zelf.  Deze nieuwe serie Racers is speciaal geïntroduceerd voor Sinterklaas: twintig stoere en betaalbare bouwmodellen voor kinderen vanaf 5 jaar voor slechts € 4,99. BanBao heeft verder andere series voor stoere kids zoals politie, boerderij, brandweer, Space (ruimtevaart) en constructie. Voor de meiden is er een Loving World met vooral veel roze bouwsteentjes. Voor eindeloos bouw- en speelplezier!

 

 

 

BanBao Speelgoed is onder andere verkrijgbaar bij Bart Smit, Intertoys en HEMA. De grote BanBao blokken zullen vanaf 1 november ook in Nederland verkrijgbaar zijn met drie gloednieuwe series. Deze grote blokken zijn zeer educatief en geschikt voor kinderen van drie tot vijf jaar oud.