Speelgoed

Deco Desi testen

Goliath presenteerde kort geleden een nieuwe speelgoedlijn voor meisjes vanaf zes jaar: Deco Desi. Net als haar vriendinnen wil Desi interieurontwerpster worden. Van hun eigen woningen en die van hun favoriete huisdieren maken ze daarom ware paleisjes. Gaaf voor Kinderen plaatste een oproep wie deze Deco Desi graag wilde testen. Er kwamen veel reacties en Sarah ging testen.

Dit is haar ervaring: “Ik mocht van Marije de Deco Desi uit gaan proberen. Het zag er heel leuk en meisjesachtig uit en ik ben het meteen in elkaar gaan zetten. Mama moest mij wel helpen om het huisje in elkaar te zetten, dat was voor mij een beetje lastig om alleen te doen. Er zat een leuk poppetje bij en een hele leuke stempel die je kon stapelen en die je dan uit elkaar moest halen als je hem wilde gebruiken. Ik ging toen met het roze huisje spelen. Ik vond het echt erg leuk, alleen was mijn handje iets te groot om in het huisje te stoppen. Ik moest natuurlijk mijn Desi poppetje in het bedje leggen en op het bankje zetten.

Doordat mijn handje iets te groot was stortte het huisje af en toe in. Met de behang- en glitterstickers kan ik de kamer er steeds anders uit laten zien. Dat is erg gaaf! Ik vind het ook leuk dat er een hondje bij zit. Op de site van Deco Desi zie ik dat Desi graag pizza eet… ik ook! Grappig, ik zie dat er ook een Sara is, met paars haar en een blauw kroontje. Ik zie er heel anders uit, maar mijn naam schrijf je ook met een ‘h’ aan het eind. Ik vind mijn nieuwe Deco Desi huisje er wel  heel erg leuk uitzien.”