Speelgoed

Magische fee

Al eerder zag ik hoe een jongen met zijn hand een vliegend voorwerp liet voortbewegen. Dat vond ik al gaaf, maar nu heb ik werkelijk iets onwijs bijzonders gezien en getest. De Flying Fairy. Een prachtig, sprookjesachtige fee die ik met een bijzonder staaltje techniek met mijn hand kan laten vliegen. Geloof je het niet? Bekijk het filmpje op Flutterbye.com eens en je ziet dat ik gelijk heb.

Laten vliegen

Ik heb ‘Flower Fairy’ om te proberen. Een prachtige roze fee, geïnspireerd op bloemen… ze is verlegen en stil. Tot ik haar laat vliegen! Wauw, wat is ze dan mooi! Met mijn handpalm laat ik haar door mijn slaapkamer vliegen en maken we een mooi avontuur mee. Eerst vliegt ze langzaam omhoog en dan landt mijn Flying Fairy even op mijn bed, we hebben een goed gesprek en dan vliegt mijn bloemenmeisje heel sierlijk verder. Wat is ze mooi… Een klein magisch en technisch wonder. En dan heb ik nog niet eens verteld hoe waanzinnig gaaf de oplader is. Het is net een luxe juwelenbox, waar ik mijn fee vanaf kan late vliegen. Ik hoop dat mijn beste vriendin de ‘Stardust Fairy’ krijgt, een fee met blauwe haren en paarse vleugels, dan kunnen we samen schitterende vliegende avonturen beleven.

Feeën tutorials

Via de website www.flutterbye.com kunnen jonge meisjes leren hoe ze hun Flying Fairy sierlijk kunnen laten rondvliegen. Er zijn speciale feeën trainingsvideo’s die hen aan de hand meenemen en uitleg geven.