Speelgoed

Op wereldreis met Nancy

Een mooie pop! Ik vind haar best lastig te vinden (en mama vindt die echt heel mooie dan vaak te duur). Maar nu heb ik Nancy en ben super blij (mama ook, want ze is goed betaalbaar). Ik speel met Nancy Wereld Avonturen London, een prachtige 43 centimeter grote dame met rood hoedje op. Zij gaat geheel in stijl op reis naar London, dat zie je ook in de online trailer. Aan haar arm een rode shopper, in een vrolijk rood/wit geruite rok, een rood dagboek met sleutel en een reiskoffer voor haar hondje. Dit hondje, een klein bruin/wit dogje, heb ik zelf de naam Takkie gegeven. Zoals onze eigen labradoodle. Nancy gaat goed voorbereid op reis, dus heeft ze natuurlijk ook al haar reisdocumenten bij zich. Hup, het vliegtuig in (dat verzin ik natuurlijk zelf) en op naar shopping city London. Parmantig loopt Nancy door deze wereldstad en geniet. Ik ook trouwens, want wat is deze Nancy een stoere girl. Zij houdt, net als ik, van avontuur.

En kijk daar, daar komt ze Nancy Paris tegen… samen eten ze een croissantje. De twee fotomodellen genieten van het leven en het reizen. Stoer. 

 

 

Beleef met Nancy in New York haar fotomodellen bestaan en reis in stijl af samen met haar blonde poedel naar ‘the city that never sleeps’.