Speelgoed

Mijn zieke pop beter maken

Ahhh, Nenuco is ziek? Wie, zul je denken?! Het is mijn lieve babypop. Ze is ziek en moet naar de kliniek. Gelukkig komt ze in een prachtig bedje te liggen. Een bedje met een oranje gordijntje aan de snavel van een ooievaar. Als mijn Nenuco wil slapen schuif ik het gordijntje dicht. Maar is ze wakker… dan moet ik haar verzorgen. Even met mijn stetoscoop luisteren. Haar hartje klopt gewoon en regelmatig. Ik vind het zelf wel gaaf om met die stetoscoop op te spelen, ik voel mij een echte dokter. Eens even kijken, in het koffertje vind ik nog een thermometer dus temperatuur ik Nenuco. Geen koorts, gelukkig! Dan ga ik maar aan de slag met een verbandje en spuitje. Kijk, daar knapt ze wat van op.

Medische computer

Ze kijkt me met haar grote, blauwe ogen aan en ik zie dat ik mijn pop verder moet helpen. Ze is niet heel erg ziek, maar wel een beetje. Ik pak mijn medische computer erbij en meet van alles. Ik ben er tijden mee zoet en als Nenuco gaat huilen omdat het nu wel lang genoeg heeft geduurd… dan troost ik haar. Vannacht mag ze bij mij in bed slapen, dan kan ik haar extra in de gaten houden.

Nenuco Kliniek bestaat uit een pop van 42 centimeter, een laptop (op batterijen), het bedje en heel veel accessoires. Je kunt het op bewegend beeld zien, als je op de trailer Nenuco Clinic klikt.