Speelgoed

Winkelen met Playmobil City Life

Niets is leuker dan een dagje shoppen met je vriendinnen. Het mooie… ik hoef daar de deur niet voor uit! Ik shop namelijk gewoon op mijn slaapkamer, in het nieuwe winkelcentrum van PLAYMOBIL®. Samen met mijn beste vriendin kan ik er urenlang verschillende outfits passen in één van de vele winkels. Met de lift omhoog naar de volgende winkel en passen maar… Deze Playmobil speelset heeft een unieke nieuwe toevoeging: de kleren van de figuren kun je echt verwisselen. Dus hup een hip jurkje aan, of toch een rok. Een trui of een jas. In één klik is de kleding eenvoudig aan de voor- en achterzijde bevestigd.

We winkelen ons suf en daarna is het tijd om te relaxen. In de ijssalon, of nog beter in de schoonheidssalon…

 

Beautysalon

Mijn Playmobil dametje is er eens rustig voor gaan zitten. De haartjes mooi, de nageltjes. Handig hoor zo’n beautysalon in het winkelcentrum. Je kunt het winkelcentrum namelijk uitbreiden met losse speelsets, zoals de beautysalon en de parfumerie.

Microsite

Bijzonder is dat aan dit thema City Life een microsite is gekoppeld, die PLAYMOBIL® speciaal rondom deze speelwereld ontwikkelde. In deze online wereld kunnen jonge bezoekers spelletjes spelen, filmpjes bekijken en een kleurplaat downloaden. Voor de oudere en jongere PLAYMOBIL® lovers zal het spel ook via een applicatie op Facebook beschikbaar zijn. Via Facebook kan je vrienden uitnodigen om samen online het spel te spelen. Voor meer informatie kijk op www.PLAYMOBIL.nl.