Speelgoed

Nog meer vliegende feeën

Gaaf voor Kinderen testte al eerder de magische fee uit. Wat een succes! Op de vraag van Spin Master of we meer vliegende feeën van Flutterbye willen proberen, zeggen we natuurlijk ja. Tester Kayleigh ging aan de slag met de Flying Fairy Ocean Fairy.

Ze schrijft er dit over: “WoW... ik mocht de Flying Fairy uitproberen voor Gaaf voor Kinderen en dit is echt cool. Mijn broertje heeft een helikopter met afstandsbediening, maar dit is veel cooler! Deze fee vliegt boven mijn hand zónder afstandsbediening en als ze verder wegvliegt druk ik op een knop op het basisstation en dan komt vanzelf terug. Het is echte magie! Ik dacht namelijk even dat ik mijn vliegende fee kwijt was, toen ze heel hoog ging vliegen, bijna over ons huis. Maar hup, met een druk op de knop kwam ze gewoon weer terug. Kijk haar vliegen...”

Parfumflesje

De vliegende feeën van Flutterbye zijn in Nederland inmiddels zo populair dat er nu ook een ‘Dancing Fairy’ en een ‘Butterfly Fairy’ zijn geïntroduceerd. Magie wordt zo nóg meer werkelijkheid. Meisjes kunnen nu ook een fee uit een parfumflesje laten vliegen of een vlinderfee uit hun dagboek laten komen. Zo ontstaan twee nieuwe magische avonturen. Met het ‘droomspeelgoed’ leren meisjes vooral hun fantasie verder te ontwikkelen. Hoe werkt het precies? De ‘Dancing Fairy’ is een bloemenfee die in een parfumflesje woont. Als je aan het touwtje trekt, vliegt ze de lucht in om daarna op de vloer te gaan dansen. Ik vind het twee cadeaus in één: een dansende fee en een prachtige parfumflesje voor op mijn kaptafel. Nieuwsgierig naar het geheime dagboek, probeer ik de ‘Surprise Butterfly Fairy’. Ze komt na drie keer aan het touwtje trekken uit haar dagboek gevlogen. Ook zij verstopt zich, maar ze is vooral goed in het bewaren van geheimen die in ieder dagboek staan.