Speelgoed

Waterpret met Pinypon

Twee jaar geleden toen het shoppingcenter van Pinypon genomineerd was voor Speelgoed van het Jaar 2012 heb ik mijn ogen uit staan kijken tijdens de presentatie van Pinypon. Wat een leuke, lieve, grappig, gekleurde poppetje! Wat kun je er veel mee doen! Een draai aan het haar/hoofdje en het gezicht veranderd. Ik was meteen fan en wat was ik dus blij toen ik een grote doos Pinypon shoppingcenter mee kreeg. Inmiddels zijn al mijn vriendinnen ook fan van de leuke poppetjes. Je kunt er zoveel mee doen! Een strikje op de diadeem, een handtas in de hand en dan heb ik het nog niet eens over alle leuke mogelijkheden in het winkelcentrum.  Voor mijn verjaardag kreeg ik ook losse poppetjes, zelfs met haar (wat ik uitgebreid borstel) of met een grappige cupcake op het hoofd.

Aquapark

Op tv zag ik pas een reclame over het nieuwste Pinypon product, een aquapark. Wil jij het ook zien? Klik dan op de trailer. Wat gaaf hè?! En ik heb er al mee mogen spelen… de Pinypon meiden gingen eindeloos van de waterglijbaan of zaten te bubbelen in de jacuzzi. Wat een verrassing toen de bikini van het bijgeleverde Pinypon poppetje (ik noem haar Dewi) in het water van kleur veranderde. Wauw. Dewi ontmoet mijn andere Pinypon’s en samen hebben ze een leuke dag in het waterpark. Natasja ligt op de strandstoel, Petra zit onder de parasol en Julia bestelt iets aan de bar. Wat staat er een leuke jongen achter de bar! De meiden blijven bestellen. Een zak patat, een stuk watermeloen, een sorbet. Wat een feest. Na al dat eten willen ze wel weer flink bewegen en dus glijden ze als gekken van de waterglijbaan. Bovenaan staat een groene emmer met water en als ik deze omduw glijden de Pinypon’s snel naar beneden. Ze houden zelfs een wedstrijd. Mijn vriendinnetje houdt de tijd bij. Yes, we hebben een winnares. Het is mijn nieuwe poppetje Dewi. Wat knap. En wat fijn ook dat ze zo snel vriendinnen is geworden met mijn andere Pinypon’s.

Het grappige is dat ik na twee jaar spelen pas tot de ontdekking kom dat het speelgoed heel goed bij mij past. Niet alleen vanwege die leuke poppetje, maar ook vanwege de naam: Pi(e)nypon! 

  

Weet je dat:

Op de Nederlandstalige website www.pinypon.es/nl kun je spelletjes spelen en de hele Pinypon wereld bekijken.