Speelgoed

Zeemeermin met gaaf haar

Gaaf voor Kinderen mag de Moxie Girlz™ FantaSea Hair Doll uittesten. Pien pakt vol verwachting haar Monet uit en deze Moxie Girlz™ pop blijkt groen met blauw te zijn. Blij roept dochterlief: “Met blauwe haren, mijn lievelingskleur!” Enthousiast gaat zij aan de slag met de hair extensions en de schelpen haarspeldjes. Eerst in het haar van Monet en daarna bij zichzelf. Nu maar hopen dat ons blonde meisje niet gaat verzinnen dat zij ook blauw met groen haar wil…

Mee in bad

De klik is er meteen tussen Pien en de kleurrijke zeemeerminpop. Logisch, want de Moxie Girlz™ pop ziet er prachtig uit. Zo’n pop wil ieder meisje graag hebben. Samen beleven zij fantastische avonturen, ook als dochterlief ’s avond in bad gaat met de zeemeermin. We vlechten eerst de haren van beide meiden. Bij Monet wordt dat een prachtige streng met blauw en groen haar, Pien heeft een glimmende, blonde vlecht. De vin van de zeemeermin gaat af en ze heeft een prachtige blauwe bikini aan. Pien overweegt even om ook haar bikini aan te gaan trekken, maar spettert toch gezellig verder.

 

 

 

De Moxie Girlz™ zijn terug van weggeweest! Met de gloednieuwe FantaSea Hair poppenlijn breidt MGA Entertainment het Moxie Girlz™ assortiment uit. Stap in de magische zeemeerminnenwereld van de Moxie Girlz™ FantaSea Hair Dolls en tover niet alleen je Moxie Girlz™ Fantasy Hair Doll maar ook jezelf om in een kleurrijke en unieke FantaSea zeemeermin!

Deze nieuwe Moxie Girlz™ poppenreeks bestaat uit 3 unieke FantaSea Dolls: Avery (roze/oranje), Sophina (paars/blauw) en Monet (blauw/groen).

Maak kans op je eigen Moxie Girlz™ FantaSea Hair Doll…