Speelgoed

Word jij BERG Buzzy Tester?

Wauw, bekijk het filmpje over de nieuwe BERG Buzzy eens (door op de naam te klikken). Dat is nog eens een gave skelter. Toch?! Stoer, snel en handzaam. Hier leer je zo op ‘trappen’.

Tester gezocht

Gaaf voor Kinderen mag van BERG Buzzy een kindje uitdagen om de BERG Buzzy skelter te testen. Wij vinden het gele racemonster er stoer en gaaf uitzien, maar hoe scheur je met deze skelter over de stoep of het erf? Op de website staat ” Met de BERG Buzzy doe je de eerste trapervaring op. Zelfs in de scherpste bochten blijven je voeten stevig op de pedalen zitten. Al trappend leer je het principe van fietsen al goed begrijpen”… maar klopt dat ook. Hoe snel kun jij er mee door de bocht? En doe je dat alleen buiten, of ook binnen? Vinden papa en mama de skelter ook licht in gewicht? Kortom, Gaaf voor Kinderen heeft veel vragen waar we in een review graag een antwoord op willen… 

 

AFGELOPEN - Wil jij de BERG Buzzy voor Gaaf voor Kinderen testen EN er daarna een goede review over maken? 

 

Maak kans om TESTER te worden van de BERG Buzzy.

Wil jij de BERG Buzzy skelter voor ons testen en daarna jouw ervaringen voor Gaaf voor Kinderen op papier zetten, met minimaal twee foto’s? Laat dan op onderstaand formulier je gegevens achter EN surf naar de nieuwe producten van BERG Toys op www.bertoys.com/nl. Vul bij ‘antwoord’ een andere naam van een nieuwe BERG skelter in.