Speelgoed

Vrolijke vogel!

Ahhh, was het enige wat ik uit kon brengen toen ik in de speelgoedwinkel een fluitend vogeltje zag en hoorde. Die is gaaf! “Die wil ik!”, riep ik dan ook meteen. Helaas maakte het weinig indruk op mijn ouders, omdat ik dat wel vaker roep. Maar dit keer wil ik het echt!!

DigiBird

Gelukkig krijg ik zakgeld en heb ik zelf gespaard voor mijn schattige, fluitende DigiBird. En oei, wat zijn er veel verschillende kleuren! Ik heb een vogel met veel roze. Thuis ben ik mijn vogeltje meteen uit gaan proberen en zij luistert naar verschillende commando’s, zoals fluiten en blazen. In het begin had mijn DigiBird twee verschillende vogelgeluiden, maar na lang trainen heeft ze nu drie verschillende geluidjes en wel 34 liedjes (in het begin waren het 14 melodietjes). Kortom, hoe vaker je met de DigiBird speelt, hoe meer verborgen geluiden je kan vrij spelen! Nog veel toffer is het als ik nog een DigiBird zou hebben, want dan kunnen ze met elkaar ‘praten’. Mijn BFF heeft voor haar verjaardag een DigiBird gehad, dus mijn vogeltje kan nu met die van haar spelen.

 

100.000 stuks verkocht

Toevallig ontving Gaaf voor Kinderen vandaag een bericht over DigiBirds. Er staat: “De razendpopulaire loombandjes hebben een geduchte tegenstander gevonden in de vrolijke, tjilpende DigiBirds. De DigiBirds zijn pas sinds juli verkrijgbaar in Nederland, maar nu al een verkoophit in diverse speelgoedwinkels. Er zijn in Nederland in korte tijd al bijna 100.000 stuks verkocht. Zo bevestigt Jurian Duijzer van Intertoys Dordrecht: “DigiBirds zijn ontzettend populair en in mijn winkel niet aan te slepen. Klanten komen vaak terug, omdat ze hun DigiBirds-verzameling willen uitbreiden.” “We kunnen de vraag nauwelijks aan.”, verklaart algemeen directeur John Boeyen van Spectron Toys, importeur van de Digibirds. “Interactief speelgoed in de vorm van een huisdier is populair bij kinderen. Veel onderhoud vragen ze niet, al moet je het gefluit en getjilp wel voor lief nemen. Het voordeel is dat er wel een aan/uit-knop op zit”, besluit Boeyen met een lach.” 

  

Welke DigiBird zou jij graag willen? Je kunt ze vinden op www.DigiBirds.com.