Speelgoed

Coole cabrio

Toen ik in de speelgoedwinkel deze witte cabrio van Playmobil zag, wist ik meteen… die wil ik graag hebben. Ik vind de nieuwe producten in de City Life-lijn echt gaaf. Ze zijn zo lekker stoer, maar toch uit het leven gegrepen. Anyway, deze cabrio stond op mijn wensenlijst.

Ik zeg inderdaad stond… ik heb de Playmobil cabrio namelijk van mijn oma cadeau gehad. Waanzinnig! Oma ging mee naar mijn zwemles en ik had zó goed mijn best gedaan, dat ik dit cadeau kreeg. Bij ons hebben we namelijk geen lintjes als je naar een badje verder mag. Ik zwem gewoon met de hele groep na zo’n 1,5 jaar in één keer af.

Ik kreeg dus de witte cabrio met een hippe blondine. Ik heb haar Patricia genoemd. Die naam vind ik wel bij iemand met een cabrio passen. Patricia stapt iedere dag in haar auto met open dak en gaat dan op de roze stoelen zitten. Ze heeft haar hondje bij zich, want die gaat ze uitlaten in het bos. Of op het strand. Of in het park. Net waar mijn fantasie de twee naar toe brengt. Dat is ook zo leuk aan speelgoed. Het spelen en avonturen beleven!