Speelgoed

Gefeliciteerd, Kikker!

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Kikker zijn eerste avonturen beleefde in zijn bekende boeken en deze 25e verjaardag van Kikker wordt natuurlijk gevierd! Zowel in zijn boeken als met de nieuwe familiemusical ‘Kikker is jarig’.

Eerst lezen we het feestelijke kartonboekje voor het 25-jarig jubileum van Kikker: Kikker is Jarig. “Kikker wordt wakker. Hij is vandaag jarig! Daarom gaat hij al zijn vriendjes uitnodigen voor een feestje...” Wat een feest! Het boekje is te vinden in de special Kikker webshop.

In het theater

Komend theaterseizoen brengt Theater Terra de nieuwe familiemusical naar de Nederlandse en Vlaamse theaters: Kikker is Jarig, voor iedereen vanaf 4 jaar. In de voorstelling Kikker is Jarig is de bekende groene kikker vrolijk, want hij is jarig. Een feestje zonder vriendjes is geen feestje, maar denken de vriendjes van Kikker daar wel aan? Het lijkt wel of ze het zijn vergeten! Zelf denk ik dat het wel mee zal vallen en dat hij een gaaf feestje krijgt. Of dat echt zo is, dat kun je gaan bekijken in het theater. www.theaterterra.nl