Speelgoed

Stem op jouw favoriete Speelgoed

Ken jij de Verkiezing Speelgoed van het Jaar? In 2014 is de verkiezing voor de 41ste keer gehouden. Per leeftijdscategorie zijn er producten geselecteerd door een vakjury. Deze vakjury kijkt bijvoorbeeld naar punten als is het product geschikt voor de leeftijd, sluit het aan bij de interesse van het kind waarvoor het is bedoeld, gaat het niet gauw stuk, is het na een keer spelen nog steeds leuk, hoe zit het met de prijs/kwaliteitverhouding? Het genomineerde speelgoed en de spellen staan nu online op Speelgoedvanhetjaar.nl en het is nu aan jou als consument op jouw favoriet tot winnaar te maken. Surf dus snel naar Speelgoed van het Jaar 2014 en breng jouw stem uit!

Kidizoom Smart Watch

Heb jij gestemd? Lees dan zeker verder… (niet gestemd, ga dat snel doen dan…). Afgelopen.... Want Gaaf voor Kinderen mag van Verkiezing Speelgoed van het Jaar onder de lezers de Kidizoom Smart Wacht verloten. Maar dus alleen als jij óók hebt gestemd op www.speelgoedvanhetjaar.nl.

De vakjury zegt over de Kidizoom Smart Watch van VTech: “Een stoere gadget voor de kinderen. Hier is sprake van super innovatie. Kinderen dragen nog eerder een iWatch dan de volwassenen. Je kunt er mee filmen, fotograferen en er zitten nog veel meer verschillende functies op. En je kunt ook nog de tijd aflezen!”