Speelgoed

Onderwater!

Vorig jaar ontving ik van Goliath Games een Robo Fish om uit te testen. Nou, dat was voor mij een geslaagd experiment (lees de review hier). Nog altijd zwemmen de gekleurde robotvisjes samen met ons in het bad. Tuurlijk kun je ze in een vissenkom stoppen, maar wij vinden het leuker om samen te ‘zwemmen’.

Zeemeermin en twee staarten

Dolenthousiast ontvangen we nu de nieuw varianten: Stoere piraten, verleidelijke zeemeerminnen en bestuurbare Robo Fish. Pien neemt haar Robo Fish Mermaid mee in bad. Een prachtige blonde dame met een roze/paarse staart. Ze heet Corissa en ze beweegt sierlijk door het water. Ze is gaaf! Zodra zij het water aanraakt gaat ze zwemmen. Na het badderen neemt Pien haar zeemeermin uit het bad mee en laat haar in een hoge vaas zwemmen. Prachtig om te zien. Zeker als ook Pearl en Shelly (de andere zeemeerminnen) bij haar komen zwemmen. Bekijk op YouTube hoe dat eruit ziet.

Voor stoere jongens zijn er de nieuwe Robo Fish Pirates. Er zijn vijf versies getatoeëerde piratenvissen - Angry Anne, Calico Jackfish, Barbarossa, Captain Jack Minnow, Long John Silver - en de piratenhaai Black Finn. Maar Mees test de supergave RC Robo Fish. Met afstandsbediening! Dat is cool. Deze Robo Fish heeft twee staarten waardoor je hem met de infrarood afstandsbediening alle kanten op kunt sturen en er trucs mee uit kunt halen. Mees is er al snel uit dat het een stoere vis is, maar onhandig in bad. Er wordt in het pakket ook niet voor niets een aquarium geleverd… Je kunt alle Robo Fish bekijken op www.goliathgames.nl/spellen/robo-fish/