Speelgoed

Wat is jouw Speelgoed van het Jaar?

Voor jonge kinderen is er héél véél speelgoed te vinden in de speelgoedwinkel. Zo rond een jaar of acht, wordt een leuk cadeau vinden voor jongens al lastiger. Dat komt ook, omdat jongens graag buiten spelen of gamen waardoor speelgoed uit het zicht raakt. Het is dus geen verrassing dat het voor jongens in de tiener leeftijd ronduit moeilijk is om een passend cadeau te vinden voor een verjaardag of voor de feesten in december.  

Lego Ultra Agents hoofdkwartier

Gaaf voor Kinderen tipt daarom graag de nominaties op www.speelgoedvanhetjaar.nl. Op deze website vind je genomineerde speelgoed, door een vakjury gekozen. De vakjury kiest in 6 leeftijdsgroepen speelgoed en spellen (en dus ook in de leeftijdscategorie 10-11 en 12+). Alle artikelen, met bijzonderheden en het juryoordeel, zijn op deze website te vinden. Dát brengt je op ideeën! Je kunt hier meteen jouw voorkeur achterlaten. Stemmen dus…

Heb jij je stem uitgebracht op www.speelgoedvanhetjaar.nl dan maak je daar kans op een mooie prijs. Maar omdat Gaaf voor Kinderen in de vakjury mag zitten, mogen wij ook gave prijzen weggeven. Nu het Lego Ultra Agents hoofdkwartier. De vakjury zegt hierover: “Indrukwekkend hoe goed deze doos van LEGO is. Een spannend thema. Niet alleen bouwen met deze doos, maar ook schieten met pijlen waarbij de speler over goede motorieke vaardigheden moet beschikken.” Vervolgens gaat de pedagoog dieper in op het speelgoed: ”De bouw van dit LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier 1060 stukjes is een technisch avontuur dat vraagt om geduld, om het lezen van de bouwtekening, om handvaardigheid. Het vraagt om precisie, maar ook om creatieve fantasie, want de mensen die deze LEGO-set al hebben, schrijven en praten op internet over de mogelijkheid om met die 1060 LEGO-stukjes verschillende bouwvormen zelf te creëren en uit te proberen.”