Speelgoed

Furby Boom en Furblings

Ja hoor, een Furby uit een ei. Dat klinkt mij raar in de oren. En toch komt de nieuwe generatie Furby’s uit een ei. Ze heten Furby Boom en zijn al bijna net zo populair als de Furby’s van vorig jaar. Maar met de Furby Boom kun je nog meer, namelijk verzorgen en knuffelen én spelen op de tablet.

Virtuele baby

Ze zijn schattiger dan ooit, hebben 5 gloednieuwe karakters en dubbel zoveel inhoud, maar wat vooral heel gaaf is... met Furby Boom kun je fysiek spelen combineren met digitaal spelen. Er gaat een hele nieuwe wereld van speelwijzen voor je open, met als klap op de vuurpijl de mogelijkheid om virtuele baby Furblings uit te broeden en te verzorgen via de Furby app. De nieuwe Furby is er in 10 nieuwe vachtjes met spectaculaire motieven. Furby Boom kan vijf verschillende persoonlijkheden aannemen, die elk moment kunnen veranderen:

- ROCKER: hij houdt van muziek, maar heeft een hekel aan kietelen

- SWEET: hij wordt graag geknuffeld, maar trek zeker niet aan zijn staart

- HYPER: hij kan niet stil blijven zitten en ratelt maar door, zelfs wanneer het etenstijd is

- FEISTY: hij vindt het leuk als je met hem stoeit en een beetje uitdaagt, maar aai hem alsjeblieft niet… bah!

- JOLLY: hij is een echte levensgenieter, altijd goedgezind zolang hij maar kan eten, maar stoeien en dollen vindt hij maar niets. 

Als je de soortgenoten van Furby Boom een beetje kent, dan weet je dat hij in het begin alleen Furbish spreekt. Hoe meer tijd je met hem doorbrengt en hoe intensiever je met hem bezig bent, hoe sneller hij Nederlands zal spreken. Maar écht vernieuwend is natuurlijk de virtuele wereld die je aan Furby Boom kunt koppelen. Als je in de virtuele wereld goed voor je Furby Boom zorgt, verdien je als baasje virtuele eieren waaruit uiteindelijk Furblings geboren worden! Voor de meeste spelletjes moet je zowel in het echt als op je app een opdracht uitvoeren. Neem bijvoorbeeld het spel FurBal, dat is de Furbish manier om te voetballen!