Speelgoed

Wilde haren van Lalaloopsy Girls™

Telkens als ik op televisie de reclame van Lalaloopsy Girls™ zie, roep ik dat ik zo’n gekleurde pop wil. De Lalaloopsy™ Luier Verrassing lijkt mij wel grappig, maar na het zien van de muziekvideo wist is zeker dat ik een grote girl wilde. In die te gekke Lalaloopsy Girls™ muziekvideo zie je hoe de meiden doldwaze avonturen beleven in hun gekleurde outfits en wilde haren. Ik probeer alle danspasjes in de muziekvideo na te doen. Daar word ik vrolijk van.

Koud water

Ik heb nu de luxe Pix E. Flutters™, dat is de pop met geel/groene haren. En daar is iets speciaals mee… als ik haar haren met koud water nat maak, dan verkleuren ze. Zo gaaf. Je snapt het al, deze Lalaloopy gaat dus wel eens met mij mee in bad. Dat betekent, eerst uitkleden… in de luxe verpakking draagt mijn pop een groen jurkje en vetgave schoenen. Maar er is ook een broek en top bij geleverd, zodat ik haar kan verkleden. Wel even goed opletten met haar vleugeltjes op haar rug. Ja, dat vergeet ik te melden… deze pop heeft roze vleugels. Cute. De Lalaloopsy™ zijn ondertussen dan wel grote meiden geworden en gaan studeren in de Lalaloopsy™ Academy for Learning Arts (L.A.L.A.), dat speelse en lieve blijven de poppen houden. Het gevleugelde vriendje van mijn Pix E. Flutters™ mag af en toe ook mee naar school. Ze volgen er magische lessen, slapen samen op een slaapzaal, delen hun diepste geheimen en giechelen heel wat af. Gezellig.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe pop en ze mag overal mee naar toe. Dus ook naar mijn vriendinnetjes die ook een Lalaloopsy Girls™ pop hebben. Dan kunnen we samen spelen en de speldjes en strikjes in de haren van de pop doen.