Speelgoed

Doktertje spelen

Oh nee hè! Mijn lieve Emma is ziek. Emma is mijn pop en ze heeft last van haar buik. Hoogste tijd om haar dus te onderzoeken. Hup, snel naar haar hartje luisteren. Ik denk dat ze naar het ziekenhuis moet… Tijd voor een onderzoek in de dokterspraktijk met de medische laptop. Tatuuu, ik ren met Emma in mijn armen door mijn kamer op weg naar mijn nieuwe Interactieve Medische Laptop. Daar aangekomen is er geen verpleegster om haar te onderzoeken, dus ik doe het zelf! Ik wieg mijn BABY born zachtjes in mijn armen terwijl de laptop opstart, compleet met geluidjes. Klaar voor een scan. Ik pak de sensor van de laptop, warm deze rustig met mijn hand op en leg het dan zachtjes tegen Emma aan. Nu zie ik op het computerscherm waar zij pijn heeft. Dat gaat handig. Inderdaad Emma heeft last van haar buik, dat is te zien op de scan. Ik pak de thermometer erbij om haar nog te temperaturen voor ik haar een prikje geef. Oh en ik bel snel de verpleegster op met mijn mobieltje. En daar is ze dan… De BABY born Interactieve Dokterspop. Ik noem haar Siara en zij kan iedereen beter maken. Ze trekt snel haar doktersjas aan om Emma te gaan verzorgen.

In het ziekenhuis

Doksterspop Siara zegt dat ze met haar hoofdlampje op nog even de bloeddruk wil meten en zoekt dan naar het juiste medicijnpotje. Na het prikje wordt er een pleister op de arm van mijn lieve Emma geplakt en mogen we naar huis. Voor de gezelligheid gaat dokter Siara ook mee. Dat kan natuurlijk in mijn poppenspel. Ik houd namelijk van doktertje spelen en ik wil later misschien wel verpleegster worden. Ik kan nu goed oefenen met de nieuwe Interactieve BABY born® poppen en laptop. Een zeer complete dokterspop in een klassieke ‘doktersjas‘, perfect zittende legging, voorhoofdlamp en comfortabele schoenen voor de lange dagen in de praktijk, met een uitgebreid pakket aan accessoires. Gecombineerd met de Medische Laptop heb ik bijna een compleet ziekenhuis in mijn slaapkamer. Deze set bevat zoveel, van een medische laptop waarmee je 3 scans kunt maken tot een thermometer, spuit, pleisters en medicijnpotjes. Na de juiste behandeling is Emma weer beter en kunnen mijn twee BABY born poppen samen spelen.

Op de site van Bol.com kun je twee video’s over de producten bekijken. Meer medisch met BABY born: hondenmama spelen met de BABY Born® Dierenarts hondje Ronnie.