Speelgoed

Getest: Fisher Price Zing en Leer boodschappentas

Wij krijgen veel positieve reacties op de oproepen om Gaaf voor Kinderen-Tester te zijn. Wij doen dit omdat we simpelweg niet meer alles zelf kunnen uittesten. Bovendien, is het toch gaaf om speelgoed te testen en te mogen houden. Wat wij er voor terugvragen? Een review met foto’s. De reacties op de vraag wie de Fisher Price Zing en Leer boodschappentas wilde uitproberen, waren veelzijdig.

Tester aan het woord

Moeder Linda ging met haar kids testen en liet ons dit weten: “Afgelopen week hebben we dus de Zing en Leer boodschappentas van Fisher Price ontvangen en zodra onze tweeling Lucas & Eva uit bed waren, zijn we meteen gaan testen. Het uitpakken was al een feestje, want de tas ziet er heel erg leuk en uitnodigend uit om mee te spelen. Lucas & Eva waren meteen enthousiast en liepen er meteen mee weg. Het eerste wat we eens goed gingen bekijken waren de bananen aangezien dat het favoriete fruit van ze is. Eva vond hem geweldig en Lucas keek meer van: heb je geen echte banaan? (hij is dol op eten haha). Vervolgens gingen we verder met de groenten-ring. Erg interessant volgens onze experts omdat je het kan draaien en vooral ook eraf kunt halen. De groenten van de ring halen blijft op dit moment erg leuk om te doen. De druiven zijn wel leuk, maar worden er het minst bij gepakt. Ze rammelen er een paar keer mee en dan kun je er vooral mee gooien. Ikzelf vind hem best grappig, en met de cijfers erop vooral lekker leerzaam, maa rja de kids moesten hem testen hè. 

 

Eieren

De eieren waren toch een categorie apart want hoe werkt dat nou toch?? Jeetje, Lucas keek er naar, een beetje hoe het moest en legde ze weer weg. Eva daarentegen was echt even onder de indruk van hoe zoiets nou precies werkt. Goed kijken, proberen na te doen wat mama doet. Het indrukken lukt ze helaas nog niet zelf. Hoe hard ze het ook proberen…  zonder hulp van papa of mama krijgen ze er geen beweging in, maar desondanks blijven ze leuk volgens Eva.

Muziek!

En dan het tasje zelf. Een schot in de roos bij onze twee muziekmonstertjes. Ze zijn er he-le-maal weg van. Zodra een muziekje klinkt gaan ze samen zitten/staan dansen en een eventuele mopperbui wordt meteen verholpen (dus ook namens papa en mama bedankt :D ). Ze hadden meteen in de gaten dat er verschillende muziekjes klonken door het appeltje in te drukken. Eva krijgt het zelfs voor elkaar als ze de tas op de een of andere manier neerzet er een soort sprookjesachtig melodietje klinkt, maar dat is mij nog niet gelukt dus hoe ze dat doet... zeg het maar. Met 15 maandjes praat ze nog net niet genoeg om dat te vertellen.

Tot slot, wat wij de voor- en nadelen vinden van dit leuke setje. Voordelen: - Erg leerzame liedjes en onderdelen; - Handig mee te nemen; - Makkelijk schoon te maken onderdelen; - Handzame grootte van de onderdelen dus niet te klein; - Uiteenlopende dingen waardoor het uit blijft nodigen om mee te spelen.

Nadelen: - De eieren zijn moeilijker in te drukken voor jonge kinderen; - De prijs ligt overal tussen de €23,- en €30,- Ikzelf zou er tussen rond €20,- voor over hebben. Dat zou dus wachten op een aanbieding worden. Extra fijn dat wij mochten testen en nu nog heel lang met de boodschappentas kunnen spelen.”