Speelgoed

Kek kapsel

Ik wil later kapster worden. Ik vind het heerlijk om het haar van een vriendin te borstelen en een staart of vlecht te maken. De schaar heb ik er nog nooit in (mogen) gezet/zetten. Ach, dat komt ooit nog wel. Nu oefen ik met een kek kapsel op de nieuwe Lalaloopsy Girls Crazy Hair™. Echt gaaf.

Styling          

Ik kan mij flink uitleven met mijn nieuwe pop: Confetti Carnivale. Ze heeft roze haren en een grote zwarte strik op haar hoofd.  Maar nu komt het… ze heeft ook lange roze haren die ik kan stylen. Trouwens ik kan ook extensions in pimpelpaars en donkerpaars bij haar maken. Op de doos van deze Crazy Hair Girl staat: “Hé hoi! Ik ben het, Confetti Carnivale, gemaakt van de jurk voor een gemaskerd bal. Ik probeer het perfecte kapsel te verzinnen voor het bal van vanavond. Ik ga voor krullen, golfjes en natuurlijk heel veel kleur. Het gaat lang duren, maar als ik opschiet, ben ik op tijd klaar om de hele nacht te dansen met mijn vriendinnen.”

Aan mij, als kapster, nu de taak om hét gave kapsel te maken. Er zit zelfs een potje glittergel bij waarmee ik mijn Lalaloopsy™ nog mooier maak. Stiekem strijk ik ook wat glitters in mijn eigen haren.

Het feest is pas echt compleet als mijn vriendin met haar zoete Jewel Sparkles pop komt en wij samen ‘kapsalontje’ spelen. We maken schitterende krullen met de tang en grappige knotjes boven op het hoofd.

 

 

 

 

Ook nieuw in de Lalaloopsy familie zijn de Tinies: een verzamelconcept waarbij je meer dan 100 verschillende poppetjes kunt verzamelen.