Speelgoed

Heldhaftige puppy’s

Ik ken PAW Petrol van tv. Zo stoer hoe die heldhaftige pups op avontuur gaan. Ik vind vooral Marshall gaaf. Dus het komt super goed uit dat ik het PAW Patrol speelgoed mag testen, mét pup Marshall in een brandweerauto. Eerst nog even over de kinderserie op tv: in het tweede tv-seizoen is het heldenteam versterkt met de nieuwe superpups Robopup en Everest. Echte cuties.

 

Speelgoed

Wat gaan we uitproberen? Het nieuwe  PAW Patrol trainingscentrum. Dat heb ik al op tv gezien en nu kan ik het thuis naspelen. Echt gaaf vind ik het om de kat uit de boom te redden en er met de lift heen te schieten. Chase is een redder in nood! Hij kan heel hard rennen (als ik in de bagjack knijp gaan zijn poten bewegen). De hijskraan moet er aan ta pas komen en voorzichtig takel ik de kat uit de boom. Even de hendel overhalen en hupsakee het dier is gered. Oei, ik heb de kat voor het hondenhok gezet, als ze dan maar geen ruzie krijgen. Maar dat hebben de PAW Patrol dieren nooit. Ze gaan gewoon heel hard werken in het trainingscentrum. Ik ben er tijden mee zoet, want de speelgoedset is uitgebreid en ik verbouw de Avonturenbaai regelmatig. Tatutatu, daar komt pup Marshall aan in zijn rode auto. Net te laat voor de redding, maar toch klap ik de ladder uit tegen de boom. Wie weet wil de kat weer in de boom. 

  

 

 

 

De speelgoedlijn van PAW Petrol is heel uitgebreid. Er zijn acht superpups met hun transformeerbare rugzak en badge, de voertuigen van alle pups (brandweerauto, heftruck, politieauto e.d.) en pluche speelgoedpups zijn in diverse formaten dit voorjaar 2015 beschikbaar.