Speelgoed

Nep schildpadje is gaaf!

Ik vind schildpadjes zo schattig… en toch mag ik er geen van mijn ouders. Jammer! Maar we hebben al een lieve hond. Terug naar die schildpadjes… Ik heb er nu toch één. Een nepper. Of beter gezegd een robotschildpad die kan zwemmen én kruipen. Ik heb mijn Padje, zo noem ik hem, net mee in bad genomen en daar zwemt hij als een dolle. Hij beweegt met zijn pootjes en komt best snel vooruit. Over de badrand lopen moet ‘ie nog even oefenen. Maar dat lukt ook al aardig (op een plat oppervlak loopt de Robo Turtle beter). Het is super gezellig met zo’n robotschildpadje in bad.

In de kom

Als ik uit bad ga, gaat Padje ook mee. Na een poosje stopt hij met zijn bewegingen en dat spaart weer batterijen. Maar dan neem ik hem mee naar de vissenkom en daar zwemt hij vol plezier weer verder. Het is net een echte schildpad. Joepie. 

 

 

De razend populaire Robo Fish hebben in mei gezelschap van Robo Turtle gekregen. De robotschildpad voelt zich in het water net zo in zijn element als zijn levende familieleden in de oceaan. Ook op het droge voelt hij zich thuis, want Robo Turtle kruipt over gladde oppervlaktes als een echte schildpad. Wil jij dat wel eens zien? Klik dan op de trailer.