Speelgoed

Grrraaauwww… de dino’s van Jurrassic Park zijn terug

De film Jurassic World draait vanaf 11 juni 2015 in de Nederlandse bioscopen. Geen kost voor kleine kindjes (maar de ouders zullen er weer van smullen), maar gelukkig heeft Hasbro nu al iets waar de kleinste dino-fans helemaal warm voor lopen: Jurassic World speelgoed. Spannend speelgoed waarmee je een eigen dino kunt samenstellen met de gekleurde Jurassic World Hero Mashers. Of dino’s van de Jurassic World Playskool Heroes vangen, met een vliegtuig of vrachtwagen!

Jurassic World Hero Mashers

Fans vanaf een jaar of 4 kunnen voortaan hun eigen dinosaurus samenstellen met de nieuwste Jurassic World Hero Mashers-reeks van Hasbro: Het lijf van een triceratops, één voet van een stegosaurus en de gevaarlijke kop van de velociraptor – het is allemaal mogelijk! Maak bijvoorbeeld een grote Tyrannosaurus Rex met uitschuifbare klauwen en projectielen! Extra leuk: De hele reeks is te combineren met de Hero Mashers uit de Marvel-collectie, zoals de Transformers. Combineren maar!

Jurassic World Playskool Heroes

Voor de kleintjes vanaf 3 jaar heeft Hasbro een reeks gekleurde dinosaurussen met beweegbare lichaamsdelen. Kies voor een dino met een action figure, uitgerust met accessoires om op de dino te jagen. Of vang de dino’s met één van de voertuigpakketten incl. gevechtsvoertuigen, zoals de 4 x 4 auto met een afneembare kooi of een helikopter. 

 

Leuk voor ouders om te lezen:

In Jurassic World keren we 22 jaar na Jurassic Parc terug naar het eiland Nublar waar het dinopark kampt met dalende bezoekcijfers. Men besluit met behulp van genetische manipulatie een slimme superdino te creëren. Dat kan natuurlijk niet goed gaan… Jurassic World gaat in Nederland op 11 juni in première.