Speelgoed

Perfecte pijl en boog

Mees en Lars mogen de Zanobow uittesten. Blij verrast pakken zij deze pijl en boogset uit tijdens onze logeerweek bij Farmcamps Stolkse Weide. Met de Zanobow  in de hand rennen de jongens naar de bandentoren om te kijken wie er het verst kan schieten. Het blijkt even oefenen te zijn om de pijl strak te trekken met het groene elastiek. De eerste paar keer lukt het niet echt best, maar ze houden vol voor deze review met de perfecte pijl en boog. Lars wint de wedstrijd ver schieten.

Binnen pijlen schieten

Mees laat zich niet kisten en gaat trainen in ver schieten met de Zanobow. Thuis, op een regenachtige dag, pakt hij de set er weer bij, trekt het elastiek strak, richt de pijl met zuignap… pats, recht op het doelwit (de schietroos op zijn kast). Enthousiast gaat hij verder en keer op keer gaat het pijl- en boogschieten goed. Conclusie: binnen doet de Zanobow het net iets beter dan buiten (wellicht door de wind). Bovendien, de twee pijlen met zuignap kun je binnenshuis perfect op een kastdeur, raam of op de schietschijf van de verpakking schieten. Tot wel 9 meter ver! De pijltjes blijven prima plakken op een vlakke ondergrond.

 

 

Dit voorjaar brengt Big On Toy Innovation (BOTI) weer volop speelplezier met een nieuwe serie razendsnelle pijl en bogen. Het succesvolle merk Zing Air brengt onder de naam Air Storm de meest toffe en vernieuwende pijl en bogen uit, waarmee je niet alleen metersver kunt schieten. De pijlen van de FireTek Bow en FireTek Rocketsz geven ook nog eens licht, uniek voor dit stoere speelgoed!

Regent het? Dan kun je gewoon binnen verder spelen met de veilige Zanobow, met pijltjes met zuignappen. Ga de strijd aan met je vrienden, bestorm je doel en wordt de ultieme Air Storm kampioen!