Speelgoed

Tem de draken van Dragons Explorers of Berk

Het temmen van een gevaarlijke draak blijft een spannende droom voor veel stoere jongens en meisjes. In het derde seizoen van TV-serie Hoe tem je een Draak kun je op Netflix genieten van Dragons Explorers of Berk. Maar dat is nog lang niet alles. Er is een nieuw drakenassortiment ontwikkeld voor jongens en meisjes van 6 tot 9 jaar. Zo kun je, je eigen draag temmen. En eindeloos spelen met je dragons.

Blauwe draak

Gaaf voor Kinderen test DreamWorks Dragons Astrid & Stormfly. Je kunt het verhaal zo spannend maken als je zelf wilt… die blauwe draak met z’n zwabberende staart doet alles wat jij wilt. En de stoere Astrid met haar blonde haren grijpt haar bijl en trekt ten strijde. Gaaf. De bekende personages Warmachine & Drago, Toothless & Hiccup, Nadder & Astrid en Monstrous Nightmare & Snotlout zijn vanaf nu samen als in een speelset verkrijgbaar. De draken hebben allemaal bewegende vleugels en de berijders zijn voorzien van een wapen om het kwaad te bestrijden.

Ook nieuw dit voorjaar is een combinatieset van de bekende draak Toothless en zijn rijder Hiccup die samen de strijd aangaan met de gepantserde Draken. Pas op: Toothless kan zelfs zijn tegenstander verslaan met lichtgevende projectielen. 

Tem ook de onervaren draken

Ben jij nog op zoek naar een ongetemde draak? Alle draken zijn los verkrijgbaar en kunnen door jou worden getemd tot een echte gevaarlijke draak om de spannende strijd aan te gaan. Zelfs voor de kleinste drakentemmers heeft Spin Master Mini Dragons ontwikkeld. De bekende draken Toothless, Cloudjumper en Hiccup zijn ook als pluche varianten verkrijgbaar. Zo kunnen zij alvast goed oefenen voordat het echte werk begint.