Speelgoed

Dol op roze

Wij houden van roze. En dan is het logisch dat biggetje Peppa ook goed in de smaak valt bij ons. Ze ziet er super grappig uit en maakt leuke avonturen mee. Ook op de kamer van dochter Pien. Zij kreeg een juwelendoosje met muziek cadeau. Met een afbeelding van Peppa er op. En nu komt het… in het beautydoosje danst Peppa big. Te gaaf. Met haar kroontje op haar biggenhoofd en ballerina rokjes aan, draait ze rondjes voor het spiegeltje in het deksel.

Sieraden bewaren

Dit cadeau valt echt in de smaak bij meisjes. Ze kunnen er alle sieraden in bewaren. Reken maar dat Pien dat graag doet. De buitenkant van het sieradendoosje is leuk versierd met Peppa, hartjes en aardbeien. Absoluut een gaaf cadeau om te krijgen, en om te geven.

Gaaf om te weten: er is een gloednieuwe Nederlandse website van de pre-school hit Peppa Pig, www.peppapig.com. Spelen, lezen, creëren en lol maken was nog nooit zo mooi en leuk. De website bevat vele online spelletjes om alleen of met ouders en vriendjes te spelen en zit boordevol creatieve speeltips voor binnen en buiten!