Speelgoed

Tractor Ted valt in de smaak

“Onlangs werden we op Facebook, bij Gaaf Voor Kinderen, geselecteerd om een boekje van Tractor Ted te testen. Vanmorgen kwam het boekje, met de titel; Ontmoet de baby diertjes binnen. De eerste indruk is, een mooi, kleurrijk boekje met prachtige foto's. Formaat van het boekje vind ik precies goed, niet te groot en niet te klein. Een juist formaat voor kinderen. Korte duidelijke tekst, wat voor de grotere kinderen makkelijk is om zelf te lezen en voor de kleinere kinderen, leuk om voor te lezen.

Onze kinderen in de leeftijd van 7, 6 en 4 waren heel enthousiast over het boekje. Jessica van 6 leest het boekje voor en stelt de vragen aan haar broers Eef en Jaap. De grote foto's vinden ze heel mooi. Sommige antwoorden wisten ze niet en vonden ze erg verrassend. Dit is een leuk boekje voor kinderen in de stad, maar ook voor kinderen die gek op de kinderboerderij zijn en op de boerderij. Ik vind het een leerzaam en mooi boekje, we hebben het deel Alles over tractors ook nu aangeschaft. Dat wil zeggen dat Tractor Ted hier in de smaak valt!” zo laat tester Klazien de Boer weten.

 

Populaire kinderboeken van Tractor Ted

De Tractor Ted reeks is erop gericht om kinderen iets te leren over het leven op de boerderij. Denk hierbij aan de verschillende tractoren en machines, de dieren en waar bijvoorbeeld ons eten vandaan komt. Tractor Ted is bedacht door de Engelse Boer David Horler die in Engeland werd uitgeroepen tot Farmer of the year.