Speelgoed

Dromen uit laten komen met Flipsies

Dromen over…. later als je groot bent. Wie deed of doet het niet? Geluksvogels slagen door vast te houden aan hun droom. Met hulp van ambities, geloof in zichzelf, doorzettingsvermogen en een beetje geluk. Bij de Flipsies, het nieuwste concept van VTech, komt het altijd goed. De zes vriendinnen zijn hét voorbeeld voor de jongste generatie, voor wie de wereld nog helemaal open ligt.

Nieuwe look

Op het eerste gezicht zijn de zes meiden doorsnee meisjes. Maar schijn bedriegt, Jazz, Carina, Grace, Lexi, Sandy en Clementine kunnen in een handomdraai veranderen en hun droom uit laten komen. Met een compleet nieuwe look: nieuw haar, andere kleding (elke Flipsie heeft ongeveer 8 accessoires) staat er ineens een meid van de wereld! Alleen even op de magische ketting / Magic Point drukken en dromen komen uit. Flipsie Clementine droomt er bijvoorbeeld van om banketbakker te worden. Dat lukt door haar op het Magic Point van de taartvorm te zetten. Dat dromen tot nog meer succes kunnen leiden, wordt spelend duidelijk. Sandy de dolfijnenverzorgster is zo succesvol dat ze zich een droomhuis en een luxe jacht kan veroorloven. En Jazz scoort met haar muziek. Zij kan zichzelf een podium, maar ook een fijne cabrio cadeau doen.

 

 

Gaaf weetje: Sandy is met haar droomhuis en jacht zelfs genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015.

Je kunt alle Flipsies bekijken op hun eigen community www.flipsies.nl. Je vindt er van alles zoals video’s en spelletjes. En ook alle speelsets.