Speelgoed

Ka-Boom met de K’NEX Mega Boom Bouwset

Vorig jaar was K’NEX genomineerd met de achtbaan Star Shooter voor Speelgoed van het Jaar 2014. Tijdens de feestelijke presentatie van de prijzen kreeg ik die achtbaan mee naar huis om zelf te bouwen. Nou, daar was ik wel even mee zoet. Wat een project. Ik heb de K’NEX achtbaan samen met mijn opa in elkaar gezet en het resultaat is verbluffend (ik heb hier en daar stiekem iets vastgelijmd omdat het anders los schoot).

In 2015 is er weer een nominatie. In dit jaar valt het speelgoed van BOTI weer in de nominatie-prijzen (heb jij trouwens al gestemd?). Met een totaal ander product, de K-FORCE Mega Boom. K-FORCE is een innovatieve lijn blasters van K’NEX, waarmee stoere kids zelf hun blaster kunnen ontwerpen en in elkaar zetten. Ik heb dit al uitgetest en ik kan je zeggen dat die 335 stukjes ook weer wat aandacht en tijd vragen om in elkaar gezet te worden. Je kunt op YouTube het filmpje bekijken en daar schieten die stukjes zo in elkaar en komt er een gave blaster tevoorschijn. Je kunt maar liefst zes varianten maken. Het is mij gelukt om er één te bouwen en daar ben ik voorlopig blij mee. Trots vuur ik mijn pijltjes af… met een beetje geluk kun je er zelfs 22 meter mee schieten. Wauw. Niets is te gek met de Mega Boom bouwset. Deze set bevat twee revolverkamers, drie pijltjeshouders, twee snel monteerbare handgrepen en twee voorlaadringen, waarmee je iedereen te snel af bent in een vuurgevecht. Met de schietschijf kun je jouw vaardigheden oefenen en je bent klaar voor de ultieme K-FORCE strijd.

 

In de K-FORCE lijn zijn ook verschenen:

K-20X Bouwset Met de K-20X bouwset kun je niet één, niet twee, maar drie verschillende blasters maken! Ook kun je een schietschijf bouwen, waar je je schietvaardigheden op kunt oefenen. In de doos zitten meer dan 150 onderdelen, waaronder een patroonkamer, twee pijlhouders, een handgreep, een voorlaadring en vijf schuimpijlen.

Dual Cross Bouwset

Met de Dual Cross bouwset bouw je niet één maar twee blasters ineen en beleef je twee keer zoveel plezier. Je kunt kiezen uit maar liefst vijf verschillende basismodellen, waarmee je jouw eigen geweldige blaster bouwt. Met deze uitgebreide set kun je ook een schietschijf bouwen om jouw schietkunsten verder te oefenen. De bouwset bevat ruim 350 onderdelen, waaronder twee patroonkamers, drie pijlhouders, twee handgrepen, twee voorlaadringen en zeven schuimpijlen. Met de Dual Cross bouwset verpletter je je tegenstanders met dubbele schietkracht!