Speelgoed

Maak je eigen blaster

Mijn moeder heeft het 9 jaar lang buiten de deuren weten te houden, maar nu heb ik er dan toch één! En wat voor één?! Een supergave Nerf Modulus ECS-10 blaster. Echt kicken. Genomineerd

Ze mag dan wel geen voorstander zijn van schietend speelgoed, al jaren zijn er blasters genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. En mijn moeder zit voor Gaaf voor Kinderen in de vakjury, dus misschien geeft zij zonder dat ik het weet toch punten voor dit speelgoed. Ik vind dat logisch, want het is gewoon spannend om met jongens onder elkaar lekker ver te schieten. Diverse vrienden van mij hebben een Nerf en dat betekent standaard; flink achter elkaar aan rennen en kijken wie het stoerst is. Nú ben ik dat, want ik heb die gloednieuwe, gemotoriseerde Modulus ECS-10 Blaster van Nerf. Het is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015 en ik mag testen.

 

30 Combinaties

Wat zo gaaf is aan de Modulus… je kunt je eigen blaster samenstellen. Zo heb je altijd iets unieks in handen. Je kunt maar liefst 30 verschillende combinaties maken. Super. Dus ik haal de afneembare handgreep er af, verbouw de loop met dubbele rail en maak weer iets nieuws. Je zet alles zo weer in elkaar. Eindeloos variëren en op die manier ontdek ik op welke manier ik zeker 27 meter ver kan schieten. Ongelofelijk! Als ik het doelzoekvizier er op plaats, kan je het pijltje nog meer scherp schieten. Wat ik tof vind van de makers; je kunt alle onderdelen van andere Nerf blasters ook combineren. Ik ga de strijd aan met mijn vrienden en we rennen om het huizenblok heen. Poefff, raak (altijd opletten dat je niet op het hoofd/ogen richt) en ik win. Wat ook gaaf is… gewoon kijken wie het verst kan schieten met de Modulus ECS-10 Blaster.

 

Ben jij benieuwd hoe deze superblaster er uit ziet?

Bekijk dan zeker nog even het filmpje.