Speelgoed

Mijn eigen puppy Andy

Wij hebben een echte hond, hij heet Takkie. Het is heerlijk om in het gezin een hond te hebben. Wij hebben hem vanaf dat hij een puppy was. Geweldig! Hij was toen zo grappig en een harig bolletje op pootjes. Nu is Takkie twee jaar en laat ik hem vaak zelf uit. Sinds ik 6 jaar ben, mag ik een rondje met hem op ons huizenblok wandelen. Laatst kwamen we een puppy tegen en dat vind ik zo gaaf. Nu wil ik eigenlijk ook weer een puppy. Maar twee honden in huis vinden mijn ouders te veel. Gelukkig heb ik dé oplossing gezien: hondje Andy. Kijk maar in het filmpje hoe tof dit huisdier is.

Trouw puppy

Het blijkt dat pop BABY born al heel lang een eigen huisdier wil... Net als ik dus. Nou BABY born heeft een lief en klein hondje, Andy genaamd, gekregen. De pop kan nu eindeloos met haar pup spelen. En dat wil ik ook… Puppy Andy heeft trouwe hondenogen en zijn vachtje is zo zacht. Maar dat is nog lang niet alles, hij kan blaffen, zitten en zelfs poepen. Net echt! Hoewel, zijn poepie een roze hondenbotje is. Grappig toch?! Andy poept op commando. Met een klik op de afstandsbediening legt hij dus een roze hondendrolletje in de vorm van een bot. Hetzelfde bot was je hem geeft als beloning. Andy kan namelijk heel goed zitten en dan kun je hem een botje geven. Hij blaft, loopt heen en weer. Ja je kunt hem zelfs uitlaten. Als je hem over zijn rug aait, blaft hij zo lief. Het is echt een schatje.

 

Dit interactieve hondje zal bij iedere hondenliefhebber het hart sneller doen kloppen.

ZAPF heeft tal van fantasierijke accessoires ontworpen voor de wereld van BABY born® met de focus op leuke en inspirerende accessoires die het kind ideeën geeft voor nieuwe interactie met de producten. Alles om de tijd samen met de BABY born items nog gedenkwaardiger en spannender te maken. Hondje Andy met afstandsbediening komt de poppenwereld nu verrijken.