Speelgoed

Kinderpanel kiest top 5 leuk en leerzaam speelgoed

Science Center NEMO vroeg kinderen om zelf te testen welke producten uit de NEMO Shop ze het meest leuk en leerzaam vonden. Tijdens de testmiddag probeerden de kinderen alles zelf uit en gaven ieder product een waardering aan de hand van een scoreformulier. Het expertpanel bestond uit tientallen kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. De enthousiaste deelnemers hadden na de testdag weer volop inspiratie voor de verlanglijstjes in aanloop naar de komende feestdagen.

Hexbug is nummer 1

Veruit het meest populaire item uit de NEMO shop is Hexbug geworden. Dit robotje vindt zijn eigen weg, via obstakels en geluid heb je invloed op zijn route. Op nummer 2 staat de Gravity Maze, het knikkerlabyrinth stelt je waarneming en denkvermogen sterk op de proef tijdens het vinden van het pad naar de rode eindtoren. En op nummer 3 is de Tornado Tube geëindigd; in twee flessen met water veroorzaak je hiermee een heuse tornado.

 

De volledige top 5:

1. Hexbug Original

2. Gravity Maze

3. Tornado Tube

4. Proefjes Boek

5. Pinguïns Parade

 

Over de NEMO Shop

De NEMO shop verkoopt innovatieve en originele science cadeaus die aansluiten bij Wetenschap & Technologie en heeft een assortiment van meer dan 1500 producten.