Speelgoed

LEGO Friends Popster Toerbus

Kennen jullie Livi de Lego Friends popster al? Ik kende deze roze harige dame nog niet, tot ik de te gave LEGO Friends Popster Toerbus kreeg om uit te testen en deze review te schrijven. Nou, ik kan je verklappen dat het wel even een klusje is om deze prachtige zwart met roze bus in elkaar te zetten. Maar… dan heb je wel wat!

Op stap met een popster

Livi is een beroemde popster, maar met de uitgebreide set kun je haar ook dj laten zijn en dus plaatjes laten draaien. De mogelijkheden zijn eindeloos met haar toerbus. Bij de set horen ook Stephanie en Mia, samen gaan zij op tournee om popconcerten te geven. Dát is tenminste mijn fantasie als ik met de Lego-set speel. Ze slapen met z’n drietjes in de bus en zitten om beurten achter het stuur. Ze zijn op stap met een popster. De achterklep van de bus kan open, zodat ze makkelijk alles kunnen uitladen om een concert te geven. Er zijn ook drie chill-stoelen bij en een cocktailbar. Maar wat echt gaaf is: de dames uit Heartlake City kunnen ook karaoke zingen.

Veel fans

Uit een eerdere set van Lego haal ik de rest van de vriendinnen – Olivia, Emma en Andrea – er ook bij. Wat een feest maken de dames er van. Samen beantwoorden zij alle fanmail, want Livi heeft veel fans. Nou, ik ben ook fan van deze nieuwe LEGO Friends. Het is een stoere zangeres en het is fijn dat zij met de toerbus het land door reist en zelfs in haar bus een podium kan opbouwen op een show te geven. Mijn conclusie over de LEGO Friends Popster Toerbus is: Gaaf!