Speelgoed

Leuk en leerzaam cadeau voor jonge kinderen

Wat is er nou leuker dan een cadeau waar peuters en kleuters mee blijven spelen! Een product dat door het gebruik van kleuren en materialen zowel veilig als verrassend is. Waar je door middel van een rollenspel samen mee kunt spelen en wat ook nog eens de creativiteit van het kind (en de ouders) stimuleert... Nou?
Rond de Wereld
Gaaf voor Kinderen denkt dan onder andere aan LEGO® DUPLO®. Onze kinderen hebben daar eindeloos mee gespeeld en gebouwd. Avonturen beleefd. De nieuwste  speelgoedset van het merk heeft het thema 'Rond De Wereld' meegekregen. Gaaf! Op die manier reis je de wereld rond in de eigen woonkamer! Van schattige baby dieren, echte walvissen en Inuits uit Antartica tot heuse jungle safari's in Afrika.
Een reisje
Er zijn diverse sets in de nieuwe collectie, van goedkoop (€ 9,99) voor schattige dierenfiguren tot een Rond de Wereld set voor ontdekkingsreizigers (met een boot, vliegtuig en allerlei dieren) voor € 109,99. Er is ook een set Savanne, Poolgebied en Jungle.

 


Over de speelset Poolgebied:
Kleine dierenvrienden zijn gek op deze makkelijk te bouwen Poolgebiedset. Met de hondenslee, de kajak en de iglo kunnen allerlei verhalen en avonturen worden bedacht en gespeeld. Er is zoveel te leren over deze hele bijzondere habitat en de mensen en dieren die erin wonen.
Creativiteit, samen spelen, leren over de wereld om je heen, het zijn slechts een aantal elementen die allemaal terugkomen in de (nieuwste) producten van LEGO DUPLO. Uit Europees onderzoek (in opdracht van de LEGO groep) blijkt zelfs dat 60% van de twee- en driejarigen het liefst met LEGO producten speelt.
Heel veel meer info lees je op www.lego.com/nl-nl/duplo