Speelgoed

Praten met eenden

Achhhh, een eend met pulletjes. Ze zwemmen bij ons in de vijver, vlakbij school. Zo schattig! Ik houd van eendjes. Daarom kreeg ik waarschijnlijk laatst ook een lief nieuw speelgoedje: Mama & Baby Eend van Little Live Pets. Ik opende de verpakking en ik hoorde al wat raar ‘gekwakkerdekwak’ en toen zag ik twee roze eendje. Familie waggel heten ze (je hebt ook familie glitter in paars en familie kwaak in geel).
Gevleugelde huisdieren
Nu heb ik dus toch een eend als huisdier! Ik test dit lieve speelgoedje en dit is de review over de Mama & Baby eend: “Ze kunnen samen zingen… wel even de knopjes op beide eendjes aanzetten. Er zijn wel 55 geluiden, maar moedereend kan ook mijn stem opnemen. Dan zegt ze na wat ik heb ingesproken. Te gaaf! Ze kunnen ook liedjes kwaken. Daar word ik vrolijk van. De snaveltjes bewegen dan zo schattig. Als ik ze verder uit elkaar zet, dan gaan ze naar elkaar roepen. Dan missen ze elkaar. Ik ben echt blij met mijn gevleugelde huisdier, al moet ik bekennen dat ik in het begin vaak met mijn familie waggel speelde en nu ik ze langer heb, blijven ze wel eens dagen achter elkaar in de speelgoedkist liggen..”
De Mama & Baby Eend van Little Live Pets is een schattige toevoeging aan deze lijn elektronische huisdieren. Ze zijn ook nog eens lekker zacht, dus aaibaar. En je kunt dus leuk met ze spelen!

 

 

Mama & Baby Eend zijn dol op knuffelen en op elkaar. Haal je ze uit elkaar, dan gaan ze naar elkaar roepen. En komt Baby Eend dicht bij Mama, dan opent hij zijn bekje. Nadat hij gegeten heeft, fluiten ze samen allerlei liedjes. Mama Eend kan terug praten en houdt ervan geknuffeld te worden. Als je het baby eendje oppakt, begint hij vrolijk te kwaken.