Speelgoed

Hobbelen

Een hobbelpaard… Het is speelgoed wat al lang bestaat. Bijna ‘ouderwets’ maar daarom niet minder leuk en geliefd. Lekker heen en weer hobbelen, bijna ieder kind wordt er enthousiast van.
Binnen en buiten
Het mooie van het hobbelpaardje van Little Tikes is niet alleen de leuke kleur maar ook het materiaalgebruik. Met dit hobbelpaard kan daardoor zowel binnen als buiten worden gespeeld. En buitenspelen is gezond voor kinderen… In vergelijking met binnenshuis spelen, biedt buitenspelen kinderen meer mogelijkheden om motorische vaardigheden te ontwikkelen. Little Tikes ontwikkelt speelgoed waarbij plezier maken voorop staat en stimuleert daarbij fysieke en sociale interactie. Het buitenspeelgoed bevordert de lichamelijke motoriek van jonge kinderen en leert ze spelenderwijs met elkaar om te gaan.
Schildpad zandbak 
In de collectie zijn meer dieren te vinden… zo kun je van je tuin een kleine kinderboerderij maken met een paard en schildpad. Het schild van de schildpad dient als deksel, zo is de zandbak goed af te sluiten en snel klaar voor gebruik.