Speelgoed

1.2.3... spelen!

In de eerste jaren van je kinderleven leer je heel veel. Van kruipen naar lopen en natuurlijk eten en praten. Maar bovenal, spelen!

Voor kinderen vanaf 1,5 jaar heeft Playmobil de lijn 1.2.3 bedacht. En dat is fijn. Want je kunt er veel mee leren én er zitten geen kleine of losse onderdelen aan de figuren. Er zijn herkenbare thema’s zoals de boerderij, woonhuis, dieren en voertuigen. Gaaf voor Kinderen test de brandweerauto.
Tatuuuhhh
De rode brandweerauto met witte ladder op het dak ziet er aantrekkelijk uit. De brandweerman met zijn gele helm bestuurt de wagen of kan in het bakje aan de ladder staan en omhoog om de brand te blussen. De armpjes van de brandweerman kunnen – zoals bij de andere speelgoedlijnen van Playmobil wel kan – niet bewegen en de helm zit vast. De speelfunctie blijft groot want de auto kan natuurlijk wel rijden en de brandweerladder kan omhoog. De fantasie van de peuter krijgt de vrije loop bij het blussen van ieder brandje.


AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag een brandweerauto van PLAYMOBIL 1.2.3 weggeven.


Over Playmobil 1.2.3
De heldere kleuren en de ronde stukken van PLAYMOBIL 1.2.3 maken het perfect speelgoed voor kleine handen. De sets zijn robuust en bevatten geen kleine onderdelen. Met zijn grote verscheidenheid aan speel- en educatieve functies garandeert PLAYMOBIL 1.2.3 langdurig speelplezier. Net als PLAYMOBIL voor kinderen vanaf 4 jaar, nodigt PLAYMOBIL 1.2.3 zowel jongens als meisjes uit om situaties na te bootsen vanuit hun eigen belevingswereld. Het bevordert de gevoeligheid, verbeelding en het zelfvertrouwen.
Het assortiment voor peuters is in 2016 weer uitgebreid, waaronder de nieuwe kinderboerderij, brandweerauto en de tractor.


Maak kans op de brandweerauto met brandweerman.
Vraag: welke kleur hebben de wielen van de brandweerauto.
Laat je antwoord voor 15 september 2016 achter op het formulier en Gaaf voor Kinderen vindt het leuk om te lezen wat jij zo fijn aan het speelgoed van Playmobil vindt.

Powered by BreezingForms