Speelgoed

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Wie is het mooiste van het hele land? Of, je vraagt iets heel anders! Zoals ‘ben ik een prinses?’ of ‘zie ik er vandaag mooi uit?’. De magische spiegel geeft antwoord. Kijk in de spiegel, druk op het hartje en er verschijnt een magische fee. Ze legt eerst uit hoe de spiegel werkt: “Hallo, mijn kleine prinses. Oh wat ben je mooi! Ik begrijp je wanneer je tegen mij praat en je kunt mij vragen stellen en ik geef antwoord.” Maar de magische spiegel kan nog meer: een muziekje laten horen, een verhaal vertellen en met quizvragen bepalen welke prinses jij bent.
Roze spiegel
De roze spiegel is een echte eye catcher en natuurlijk gewoon als mooi spiegeltje te gebruiken. Dat zou zonde zijn, want meisjes vanaf een jaar of vijf kunnen veel meer met deze toverspiegel. Op de achterkant van de spiegel zit het magische ‘play’ knopje en als je daar op drukt gaat het hartje aan de voorkant branden en kun je een tovervraag stellen. Of heerlijk naar een muziekje of verhaal luisteren. Wij testen welke prinses we zijn… De spiegel stelt vragen en wij geven antwoord met ja, nee of weet ik niet. Dat klinkt voor ons bekend, want Magic Jinn kon ook onze gedachten lezen.

Wij zijn een …. Prinses!
De stem in de spiegel vraagt het hemd van ons lijf en opeens weet ze het… wij zijn een Feestprinses. In het bijgeleverde boekje zoeken we op wat de Feestprinses zoals doet: ‘Als school uit is, heb je het liefste elke dag een feestje. Je nodigt al je vrienden uit om samen de heerlijkste taarten te eten.’ Grappig, daar houden wij inderdaad van. Maar we proberen nog een vragenrondje met de magische spiegel en komen dan bij de Dierenprinses. Grappig. In het boekje kun je alle prinsessen vind: een Sterrenprinses, een Natuurprinses, een Avonturenprinses, een Bloemenprinses, een Zeeprinses, een Sneeuwprinses, een Regenboogprinses, een Keukenprinses, een Lichtprinses, een Bosprinses, een Magische prinses, een Modeprinses, een Bergprinses, een Muziekprinses, een Windprinses, een Sprankelprinses, een Droomprinses of een Zonneprinses.