Speelgoed

Racemonster!

Wat een brute bak! Zo wordt de Nikko Peugeot 2008 DKR Elite Line bij ons thuis omschreven. De radiografisch bestuurbare auto ziet er ook stoer uit en het wordt alleen maar gaver als we het unieke motorgeluid horen…
Racen!
Dit is niet zomaar een op afstand bestuurbare auto, dat zie je zo. Het heeft semi-hobby specificaties. En dat betekent… dat de auto digitaal proportioneel is. Hierdoor is de besturing voor zowel gas geven als sturen zeer precies. Eigenlijk net als bij een echte auto. Het vergt dus, zeker in het begin, enige oefening. Maar papa’s en opa’s helpen zeker graag mee om de (klein)zoon te leren racen met dit toffe cadeau. Reken maar dat ‘ie hard kan! Dat wordt racen.
Brullende motor
Als je de auto aanzet, dan hoor je de motor starten… eerst stationair draaien en bij een beetje gas er op hoor je het stoere motorgeluid. Hoe verder je de gashendel naar je toe trekt des te harder gaat de auto rijden, met brullende motor. Tegelijkertijd hoor je het geluid van de motor mee veranderen: van rustig motorgeluid tot een brute motor op maximale snelheid!


De Peugeot 2008 DKR Elite Line is Winnaar bij Speelgoed van het Jaar 2016 in de categorie 11 & 12 jaar. De ontwikkelingspsycholoog binnen de vakjury laat weten: "Het plezier zit hem in het stoere uiterlijk, de snelheid en het harde motorgeluid. Vooral leuk om samen met vrienden mee te spelen." 


AFGELOPEN - Wij mogen de Peugeot 2008 DKR Elite Line weggeven.


Over de auto
De semi-hobby specificaties komen verder tot uiting in de lexaan kap, flexibele vering, de snelheid, de professionele 2.4GHz frequentie en het materiaal van de banden. De kap, gemaakt van lexaan, is extreem sterk en flexibel en kan dus tegen een stootje! Soepele voor- en achterveringen zorgen ervoor dat je gemakkelijk op zowel de straat als onverharde wegen kunt rijden en dat met een snelheid van maximaal 20km/u. Door de 2.4GHz frequentie is een bereik tot 100m mogelijk.
 
Maak kans op dit racemonster en voel je een ware coureur.

Om kans te maken op deze Peugeot 2008 DKR Elite Line bij Gaaf voor Kinderen vul je daarna op onderstaand formulier in of je al vaker op genomineerd speelgoed van Speelgoed van het Jaar heb gestemd (of dat het de eerste keer was) EN of het voor jou belangrijk is of speelgoed/spel een nominatie heeft.
De winnaar heeft mail gehad en woont in Hardenberg. (over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd)