Speelgoed

Zingen en spelen

Yeah, ik maak mijn eigen The Voice thuis. Ik zing heerlijk hard mee met mijn favoriete liedjes van bijvoorbeeld Rihanna, Justin Bieber en Ariana Grande. Dat kan omdat ik aan de Kidi Superstar de iPhone met Spotify kan koppelen. Laat de show maar beginnen.
Zingen met vriendinnen
Deze roze muziekstandaard met microfoon en slim console is een alleskunner op gebied van muziek en zang. Samen met mijn vriendinnen zingen we uit volle borst mee. Ook op de acht liedjes die in het apparaat zitten. Verder is de draaibare discoverlichting met 6 verschillende lichteffecten echt heel gaaf. Zo kunnen we showen. Wedden dat als wij vaak oefenen wij ook heel bekend worden. Maar deze Superstar kan  nog veel meer… Het is ook opnameapparatuur. Wij kunnen 5 minuten – zeker 1 liedje – opnemen. Leuk om terug te luisteren, maar we kunnen ook mengen, mixen, vervormen. Geinig!  
Genomineerd
De Kidi Superstar heeft een nominatie in de categorie 7 & 8 jaar bij Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2016. De jury vindt: “De Kidi SuperStar heeft heel veel mogelijkheden. Je kunt je eigen telefoon erbij gebruiken, je kunt zingen en dansen, je kunt je eigen theater maken en lekker gek doen samen met anderen of alleen. En het is net of je een echte zanger(es) bent. Een gezellige actieve tijdsbesteding.” 

VTech draagt een steentje bij aan de ontwikkeling van toptalent, in al haar speelgoed. Daar past deze nieuwe gadget voor meiden van 4 tot 11 jaar met showbizzambities dus helemaal bij! In plaats van hangen voor de buis zelf een show weggeven. Thuis voorlopig, lekker veilig voor publiek dat altijd op je hand is.