Speelgoed

Slimme step: Globber My Free 5-in-1

De step blijft een populair stuk speelgoed voor kinderen. Bekijk een willekeurig schoolplein en kinderen spelen op een step, of space scooter. Globber heeft een step gepresenteerd voor kinderen vanaf 1 jaar, waar ze tot zeker hun zesde jaar mee voort kunnen. Deze step heet de Globber My Free 5-in-1. Dit stepje heeft al de TOY AWARD 2016 gewonnen vanwege zijn optimale gebruikersgemak, de hoge kwaliteit van de onderdelen en zijn innovatieve ontwerp. Ook de nominatie in de categorie o t/m 3 jaar bij Speelgoed van het Jaar 2016 is al binnen.


5 in 1
Terecht hoor! Want zeg nou zelf, het is toch super handig (en slim) als je een product op 5 manieren kunt gebruiken! Globbershop schrijft: “Vanaf ongeveer 12 maanden, of wanneer je kindje zelfstandig goed rechtop kan zitten, kun je de Globber My Free 5-in-1 gebruiken als duwstep of buggy. Je kindje zit op het zitje en met de duwstang gemonteerd kun je samen met je kindje overal heen. Door het voetsteuntje zit je kindje tegelijkertijd relaxed en in een actieve houding.” Daarna is de Globber als loopfiets te gebruiken. Kwestie van duwstang weghalen. Vanaf een jaar of 2 kun je het zitje eraf halen en de duwstang als stuur gebruiken. In een paar klikken is dit gebeurd. “Door het lage deck en de twee voorwielen is de Globber My Free 5-in-1 hier stabiel genoeg voor. De hoogte van het stuur kun je aanpassen aan de lengte van je kindje. De voorwielen zijn zo gemaakt dat ze kunnen meesturen. Met één druk op de knop kun je de wielen vergrendelen zodat de wielen recht blijven staan. Dit zorgt voor meer koersvastheid en is zo eenvoudiger in gebruik.” Handig! De Globber Seat 5-in-1 groeit mee met de ontwikkeling van het kind waardoor jarenlang speelplezier is gegarandeerd.

Led verlichting
De step is er in drie kleuren: blauw, groen en roze. Voor ieder wat wils. Plus bijpassende accessoires. Gekleurde helmen bijvoorbeeld, voor veiligheid boven al. Maar ook knipperende Globber led verlichting. Zo word je altijd gezien en zo’n knipperend lichtje is natuurlijk enorm stoer. In de maand november krijg je bij aankoop van een Globber step via www.globbershop.nl een led lamp gratis, in de gewenste kleur.