Speelgoed

Spelen met Bootsie de FurReal Friends Kat

“Mam, ik wil een kat!”, roept Pien van 7 jaar al tijden. “Maar we hebben al een hond, schat”, leg ik steeds uit. Tot we de grijze Bootsie in de speelgoed winkel zagen. Een bijzondere poes, met een eigenzinnige persoonlijkheid… daar kwamen we al snel achter toen we met Bootsie gingen spelen. Tijdens het aaien is het een schatje en hoor je haar spinnen. Net echt!
Boze Bootsie
Maar oei, maak haar niet boos… en soms wordt ze dat vanuit het niets. Als haar humeur verandert snauwt en blaast ze. Ook al net echt. Pien lost de boze reactie van Bootsie snel op door haar het visje te geven. Zo, ze is weer zoet. Liefdevol neemt dochterlief het jongste huisdier op schoot en aait Bootsie over haar kop.
Ze knuffelen heel wat af. De eerste weken… maar daarna stort Pien zich weer volledig op onze echte hond en zit Bootsie er maar een beetje stilletjes bij op haar kamer.

Tot we de Zoomer Chimp uittesten en we de twee aan elkaar voorstellen.

Ook gaaf!
Star Lily Mijn Magische Eenhoorn
De zachte StarLily heeft een lichtgevende hoorn, fladderende vleugels en ze kan staan, zitten én liggen. StarLily heeft zorg en liefde nodig en hoe meer je met haar speelt, des te sterker worden haar krachten! Ze heeft verschillende sensoren, waardoor ze reageert op aanraking en beweging. Voer StarLily de suikeraardbei en vlecht of kam haar manen. StarLily heeft zelfs een eigen app!
FurReal Friends  - Mijn Vuurspuwende Draakje
Uit een kleurige kristalgrot in een ver, betoverd bos is een kleine ondeugende babydraak gekomen om nieuwe vriendjes te zoeken. Torch is een super vrolijk draakje dat boordevol verrassingen zit: Als je op zijn hangertje drukt, ademt hij vurige dampen uit, dankzij een slimme waternevel en vlam-verlichting. Torch kan op maar liefst 50 verschillende manieren reageren door te bewegen en  geluid te maken. Uitgespeeld? Dan heeft Torch zijn lekkere snoeplolly verdiend, die van kleur verandert als hij ervan smult.