Speelgoed

Onder water met Playmobil

In onze mailbox het bericht: “Op veler verzoek komt PLAYMOBIL nu met een fenomenale onderwater fantasiewereld: Het Zee Aquarium. Met de verschillende onderdelen kunnen kinderen nu zelf de baas zijn over hun eigen aquariumpark inclusief groot bassin, aquariumshop en andere speelse toevoegingen. En als ze de verantwoordelijkheid en het verzorgen van pinguïns even zat zijn, kunnen ze lekker ontspannen als bezoeker door het park wandelen.”
 
Zee Aquarium testen
Na dit mailtje is onze interesse gewekt en gaan we de nieuwe onderwaterwereld van Playmobil testen. Pien gaat aan de slag met de grote doos Zee Aquarium. Een goed gevulde doos, want er zit een heel aquarium in, rotsen, zeeleeuwen, vissen, koraal en drie poppetjes. Het duurt even voor we het samen helemaal, met stickers en al, in elkaar hebben… en dan is het tijd om het bassin met water te vullen. Alles van Playmobil kan tegen water, dus hup… plons!

Gaaf voor Kinderen vlog
Pien is 8 jaar en wil graag voor Gaaf voor Kinderen vloggen. We doen dat regelmatig op Facebook Gaaf voor Kinderen met een live video. Zij laat in de video gedeeltelijk zien hoe we het bassin hebben gemaakt én toont hoe je zelf nog stickers op bijvoorbeeld de vlaggetjes plakt. Dan is het tijd om met het Zee Aquarium te spelen en de fantasie de vrije loop te laten. De zeeleeuw moet door een hoepel springen van de verzorgster. Het lukt niet in één keer, het is even oefen. Net echt. Aan de kant kijkt een jongetje met een heuse pinguïn-ballon in zijn hand. Onderwater zwemmen tropische vissen en via de kijkkoepel kun je echt onderwater kijken.
 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft een Playmobil Zee Aquarium set weg!
 
 
De set is uit te breiden met losse verpakkingen met hamerhaaien, inktvissen, pelikanen en  schildpadden. Er is ook een pinguïnverblijf en winkeltje.
De onderdelen van het PLAYMOBIL Zee Aquarium zijn te koop bij speelgoed- en webshops zoals bol.com, wehkamp.nl en intertoys.nl. Alle onderdelen van het aquariumpark horen bij het PLAYMOBIL Family Fun thema, waarin gezelligheid en uitjes met de familie centraal staan.
 
 
Wij geven een Zee Aquarium weg!
Bekijk Pien haar vlog over dit fantasievolle speelgoed. Tel hoeveel vlaggetjes zij van een sticker voorziet en op het aquarium plaatst.
Noteer je antwoord mét motivatie waarom jij graag deze prijs wilt winnen op het formulier. Je kunt tot 10 april 2017 meedoen.
 

Lisanne B in Brummen wint!

Gefeliciteerd!

Zij reageert op Facebook en schrijft op het formulier: "Er stonden al 2 vlaggen toen de vlog begin. En ze zei in haar vlog dat ze er al 1 had gedaan en daarna heeft ze tijdens het filmpje nog 4 geplakt. Onze 4 kids zijn dol op Playmobil. Dus ik weet zeker dat ze dit alle 4 (2 jongens en 2 meisjes) geweldig gaan vinden."