Speelgoed

Bouw je eigen robotdier

Ahhh, wat zijn ze gaaf. Het Robot konijn, dino en vos van Build a Bot.
Dit is knutselen, leren en spelen tegelijk. En leuk voor jonge kinderen (vanaf een jaar of 5) maar ook erg interessant voor wat oudere kindjes. Per bouwpakket zijn er iets meer dan 20 eenvoudig in elkaar te klikken onderdelen. Zo zet je zelf je robotdier in elkaar, inclusief motortje zodat het diertje echt kan bewegen.
Klik, leer en personaliseer
Op de verpakking van Build a Bot staat ‘klik, leer en personaliseer’ en dat maakt de robotdiertjes volgens ons ook zo gaaf. Je kunt het konijn, vos of dino met stickers nog persoonlijker maken. Of, als jer meer robotdieren hebt, kun je onderdelen met elkaar uitwisselen. Geinig!
Build a Bot is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2017!
AFGELOPEN - Wij geven via de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2017 een Build a Bot weg. 
 
Zoals jullie vast weten mag Gaaf voor Kinderen al enkele jaren in de vakjury voor Speelgoed van het Jaar zitten.
Tijdens deze dag waren dit veelgehoorde kreten: “Knutselen en spelen. Combinatie van creativiteit en technologie. Plezier vanaf het begin. Maak je eigen robot door hem zelf zonder schroefjes in elkaar te klikken. Je leert hoe het werkt.”

De toelichting van de ontwikkelingspsycholoog luidt als volgt: "Voor jonge kinderen is het een leuke prestatie om een eigen robotdier in elkaar te zetten. Dit kan op een vrij eenvoudige manier door de onderdelen in elkaar te klikken. De handleiding is op YouTube te vinden."
 
Maak bij Gaaf voor Kinderen kans op een Build a Bot van Spectron!
 
Wat moet je hiervoor doen.
Breng jouw stem uit op genomineerd speelgoed op speelgoedvanhetjaar.nl.
 
Bij ‘stem en win’ is de laatste keuze ‘ik wil graag het volgende winnen’…
 
Om bij Gaaf voor Kinderen kans te maken op het robotdier vul jij hieronder in wat jij hebt gekozen in jouw ‘stem en win’ formulier (dus welk spel/speelgoed). Dat klinkt misschien wat dubbelop, maar we willen heel graag dat ook jij een stem uit brengt op de genomineerde spellen en speelgoed.