Speelgoed

Eten bereiden, voeden… en poepen

De Spaanse speelgoedfabrikant Famosa vraagt ons of wij de Nenuco Maaltijden willen testen. Natuurlijk, de 8-jarige dochter is nog altijd dol op poppen dus Nenuco is meer dan welkom. De lieve poppen (zonder haren) zijn overigens al geschikt voor kinderen van af 3 jaar, zo staat op de verpakking.
Moedertje spelen
Pien gaat moedertje spelen met Nenuco Bereidt het eten, voedt de baby en de baby poept. Na het openen van de set, die overigens behoorlijk goed vastgemaakt zit in de doos, besluiten we om meteen een livestream op Facebook te zetten van haar eerste écht speelervaring! (klik hier om de video te zien)
Maaltijd maken
Aan de slag met je eigen keukenmachine om een maaltijd voor je pop te maken. Hartstikke leuk! Wel eerst even batterijen in de machine doen en dan aan de slag. Dat kan zelfs met een eigen groentehapje of ander vloeibaar eten. Op zichzelf al een gaaf speelmoment om eten klaar te maken. Je kunt het eten zelfs in meeneempotjes doen. Net echt!


Lepel op fles
De speciale lepel past gewoon op het flesje en zo kun je de pop voeden. Voorzichtig doet Pien haar Nenuco eerst een slab om, zoals het hoort zo meent zij. Omdat ze het ook wat raar vindt dat de baby geen (onder)broekje draagt, heeft ze de pop zelf een broek aan getrokken. Oeps, ze vergat om de luier er onder te doen (leermomentje voor de mama in spé) en al snel na het voeden… wordt het broekje nat. Tijd om de baby te verschonen!
Ze gaat heerlijk in het rollenspel op en is een poos met de pop aan het spelen: eten maken, voeden en verschonen, aankleden en knuffelen.


AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag Nenuco Maaltijden weggeven. 


Bekijk online het filmpje op YouTube van Nenuco Meals.

Win deze pop!
Aan het eind van het filmpje zie je hoeveel accessoires er in de verpakking zitten.


Omschrijf op het formulier hieronder minimaal vier accessoires EN noteer waarom jij zo graag met deze Nenuco pop wilt spelen.

Er wordt door winnares Lotte S. in Utrecht nu voor deze lieve pop gezorgd.