Speelgoed

Karaoke met je cd-speler

Heerlijk! Lekker heel hard meezingen met jouw favoriete kids hits. De microfoon versterkt de klanken nog eens extra. Lachen!
Twee microfoons
Ben jij dus dol op zingen en houd je van een beetje gek doen? Reken maar dat de karaoke cd-speler iets voor jou is. In het Bigben Kids assortiment zijn recent Milo, Bubble, Billy en Mia als nieuwe karaoke CD-spelers toegevoegd. Wat ze speciaal maakt? Dankzij de twee microfoons kun je samen zingen én je favoriete muziek opnemen. Let’s party.
Dat de karaokesets er ook nog eens heel gaaf en vrolijke uitzien is natuurlijk mooi meegenomen.

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Bigben een karaoke CD-speler Mijn Milo weggeven. 
Milo & Bubble
In de serie zijn twee CD-spelers met gekke gezichten te vinden, ze heten Mijn Milo (blauw met een zonnebril) en Mijn Bubble (paars met grote, grappige ogen). Met deze CD-spelers kunnen kids hun eigen shows oefenen en uitvoeren. Door het handige handvat en een micro-USB aansluiting voor de oplader, kunnen Milo en Bubble overal mee naartoe genomen worden.
Billy & Mia
In dezelfde karaokeserie zijn de karaoke CD-spelers Billy en Mia te vinden. Zij worden geleverd met vier sets speciale stickervellen, zodat creatieve kinderen hun karaoke CD-speler kunnen personaliseren en een karakter kunnen creëren.
De diverse karaoke CD-spelers zijn dit najaar verkrijgbaar bij o.a. Bol.com.
 

Hoe maak jij kans op Mijn Milo karaoke cd-speler?

Vul voor 20 december 2017 het antwoord op de twee vragen in:

1. Welk lied zing jij (je kind) het allerliefst door deze microfoon?
2. Wat is de prijs van My Milo bij Bol.com?
 
De fantastische karaoke set inmiddels in bezit van Stijn B in Geldrop.